Naše usluge

pozovite! Tu smo za Vas.

Naš tim iskusnih servisera pružiće Vam potpunu podršku, savet ili informaciju. Uz instrukcije naših servisera možete rešiti brojne probleme vezane za štampu uz samo nekoliko koraka. U slučaju kada Vam ne možemo pomoći našim telefonskim instrukcijama ili daljinskom podrškom preko aplikacije, možemo zakazati izlazak na teren, konstataciju kvara i predložiti Vam najoptimalnije rešenje.

Servis i popravka Štampača Multifunkcionalnih uređaja i Fotokopir aparata

Zakažite servis i obezbedite pravilan, pouzdan i dugotrajan rad Vašim laserskih štampačima bez zastoja i iznenadnih kvarova. Naši tehničari poseduju znanje i višegodišnje iskustvo u radu sa gotovo svim monohromatskim i color štampačima i multifunkcionalnim uređajima Canon, HP, Lexmark, kao i ostalim proizvođačima.

U najvećem broju slučaja odziv naših servisera na terenu je istog dana ili u roku od 24H na teritoriji Beograda. Obratite se našem timu i vašim uređajima obezbedite redovno održavanje.

Luk Service Partner Vam nudi opciju preuzimanja uređaja sa vase lokacije, detaljno servisiranje, zamenu potrebnih rezervnih delova uz Vašu saglasnost i vraćanje istog na lokaciju sa koje je štampač preuzet. Kada specifičnost kvara i uslovi dozvoljavaju, servisiranje uređaja se može obaviti po istom principu na Vašoj lokaciji, u što kraćem roku potrebnom za osposobljavanje uređaja. Preventivnim, redovnim održavanjem, produžavate radni vek i održavate konstantan visok nivo ispravnosti Vaše opreme.

POTREBAN VAM JE TONER?!

pozovite odmah i uverite se u kvalitet koji nudimo!

ISPORUKA SE NE NAPLAĆUJE NA TERITORIJI CELE SRBIJE!

Potrošni materijal- TONERI i KERTRIDŽI, prodaja svih vrsta ŠTAMPAČA

Isporuka, ugradnja i garancija na sve naše proizvode! Na raspolaganju je originalan program potrošnog materijala (original equipment manufacturer) kao i zamenski program. Zamenski toneri i kertridži (compatible), su visokog kvaliteta, proizvedeni od novih komponenti i u skladu sa specifikacijama proizvođača uređaja za koji su namenjeni. Potrošni material je dostupan za sve vodeće svetske brendove kao što su HEWLETT PACKARD, CANON, LEXMARK, SAMSUNG, KONICA MINOLTA, RICOH, KYOCERA, TOSHIBA, BROTHER i drugi.

Mi Vam možemo obezbediti nabavku, isporuku i instalaciju svih vrsta štampača, MF uređaja, fotokopir aparata i skenera. Mogućnost nabavke svih uređaja i opreme u skladu sa vašim potrebama. Pozovite nas i zakazite sastanak sa našim komercijalistom, sigurni smo da ćemo pronaći rešenje na obostrano zadovoljstvo. Najpopularniji uređaji na tržištu su All In One uređaji, uređaji koji imaju mogućnost štampanja, skeniranja i kopiranja. Korišćenjem All In One (Multifunkcionalnih) uređaja štedite novac i prostor.

Kaspersky

2019 godine postali smo ovlašćeni prodavac Kaspersky proizvoda, sadašnjim i novim korisnicima možemo ponuditi prodaju kao i obnovu licenci za pravna lica. Kaspersky Lab je međunarodna kompanija koja se bavi proizvodnjom sistema za zaštitu softvera i posluje u skoro 200 zemalja i teritorija širom sveta. Sedište kompanije nalazi se u Moskvi, dok ima i holding kompaniju registrovanu u Ujedinjenom Kraljevstvu. „Kaspersky Lab“. Trenutno zapošljava više od 2.850 kvalifikovanih profesionalaca. Ova kompanija ima svoje kancelarije u 30 zemalja, a njene proizvode i tehnologiju koristi preko 300 miliona korisnika i preko 250 000 korporativnih klijenata širom sveta. Kompanija je posebno fokusirana na velika preduzeća i male i srednje biznise. Ako ste u potrazi za antivirusnom zaštitom-izaberite Kaspersky. Više informacija o proizvodima potražite na https://www.kaspersky.rs/

Informacije o stanju robe i aktuelnim cenama za sve proizvode možete dobiti na upit.

 Luk Service Partner doo posluje isključivo sa pravnim licima uz virmansku uplatu.

Luk Service Partner doo posluje

u sistemu PDV-a

PIB: 111073667

MB: 21422002

TR: 205-261518-70

NLB Komercijalna banka

Kontaktirajte nas

Telefon +381 69 688 322

office@lukservicepartner.rs

Radno vreme:

Pon – Pet, 08:00-16:00

Pronađite nas na adresi

Bogdana Žerajića 15 

11090 Beograd- Rakovica

Srbija

Servis- Izdvojena jedinica