Luk Service Partner

Your support, your supplier, your partner!

servis

Naši specijalizovani tehničari poseduju znanje i iskustvo u radu sa gotovo svim štampačima i multifunkcionalnim uređajima. Naš tim će se pobrinuti za vaš aparat i otkloniti svaki kvar.

Servis štampača prodaja tonera potrošni materijal 1542424

prodaja uređaja

Nabavka, isporuka i instalacija svih vrsta štampača, MF uređaja, fotokopir aparata i skenera. Mogućnost nabavke svih uređaja i opreme u skladu sa vašim potrebama.

Servis štampača prodaja tonera potrošni materijal 168686

potrošni materijal

U našoj ponudi je širok asortiman potrošnog materijala za sve vodeće svetske brendove. Na raspolaganju je originalan program potrošnog materijala kao i zamenski program.

Podrška 24/7

Naš tim iskusnih profesionalaca pružiće Vam potpunu podršku, savet ili informaciju 24/7. Luk Service Partner je tu za Vas.

Your support, your supplier, your partner!

Servis Prodaja Održavanje Potrošni materijal

Luk Service Partner d.o.o. je kompanija koja je osnovana 2018. godine sa ciljem da stvorimo partnera koji će izaći u susret svim zahtevima klijenata i osigurati dugotrajnu saradnju na obostrano zadovoljstvo. Odlikuje nas brza i kvalitetna usluga u oblasti servisiranja i redovnog održavanja svih vrsta štampača, fotokopir aparata i skenera uz originalne ili kompatibilne rezervne delove i potrošni materijal. Timskim radom, brzinom odziva naših tehničnih lica, profesionalnošću, pristupačnim cenama i drugim odlikama možemo se pohvaliti stotinama zadovoljnih klijenata. Konstantno rastemo, usavršavamo zaposlene i nastojimo da taj broj povećamo.

timski rad

brzina odziva

profesionalnost

pristupačne cene

naši proizvodi i usluge

Kako bi obezbedili pravilan i pouzdan rad vaših štampača, neophodno je da se obratite našem timu i vašim uređajima obezbedite redovno održavanje. Redovnim održavanjem obezbeđujete dugotrajan i pouzdan rad. Naši tehničari poseduju znanje i iskustvo u radu sa gotovo svim štampačima i multifunkcijskim uređajima. Odziv naših servisera na terenu je istog dana ili u roku od 24H na teritoriji Beograda. Za klijente van Beograda vreme dolaska na intervenciju je po dogovoru.

SERVIS uređaja

Danas se kancelarija ne može zamisliti bez štampača, skenera i fotokopir aparata. Najpopularniji uređaji na tržištu su All In One uređaji, uređaji koji imaju mogućnost štampanja, skeniranja i kopiranja, korišćenjem All In One (Multifunkcijskih) uređaja štedite novac i prostor. Nabavka, isporuka i instalacija svih vrsta štampača, MF uređaja, fotokopir aparata i skenera. Mogućnost nabavke svih uređaja i opreme u skladu sa vašim potrebama.

PRODAJA uređaja

Potrebna vam je isporuka i/ili zamena tonera? Na pravom ste mestu.… Na raspolaganju je originalan program potrošnog materijala kao i zamenski program. Zamenski toneri/ kertridži (kompatibilni, for use toneri), su visokog kvaliteta, proizvedeni od novih komponenti i u skladu sa specifikacijama proizvođača uređaja za koji su namenjeni. Neki od poznatijih proizvođača kompatibilnih tonera su RETECH, MASTER COLOR, IMPRESS, ORINK i drugi.

POTROŠNI MATERIJAL

2019 godine postali smo ovlašćeni prodavac Kaspersky proizvoda, sadašnjim i novim korisnicima možemo ponuditi prodaju kao i obnovu licenci za pravna lica. Kaspersky Lab je međunarodna kompanija koja se bavi proizvodnjom sistema za zaštitu softvera i posluje u skoro 200 zemalja i teritorija širom sveta. Sedište kompanije nalazi se u Moskvi, dok ima i holding kompaniju registrovanu u Ujedinjenom Kraljevstvu. „Kaspersky Lab“. Trenutno zapošljava više od 2.850 kvalifikovanih profesionalaca. Ova kompanija ima svoje kancelarije u 30 zemalja, a njene proizvode i tehnologiju koristi preko 300 miliona korisnika i preko 250 000 korporativnih klijenata širom sveta. Kompanija je posebno fokusirana na velika preduzeća i male i srednje biznise. Ako ste u potrazi za antivirusnom zaštitom-izaberite Kaspersky. Više informacija o proizvodima potražite na https://www.kaspersky.rs/