AKTUELNE PONUDE

Your support, your supplier, your partner!

Stranica AKTUELNE PONUDE namenjena je obaveštavanju i informisanju o polumesečnim i mesečnim ponudama. Ponude se objavljuju blagovremeno i nije ih moguće iskoristiti pre početka ponude ili nakon isteka važenja ponude. Za sve dodatne informacije o aktuelnim ponudama budite slobodni da nas kontaktirate. Budite slobodni da nas kontaktirate putem naše forme BRZO&LAKO do cene tonera na dnu stranice, kako bi dobili tačnu cenu za vaš toner, kertridž ili fotokonduktor. Naš tim prodaje će vam odgovoriti u najkraćem roku i dati vam sigurno najpovoljniju ponudu. U našoj ponudi je širok asortiman potrošnog materijala za sve vodeće svetske brendove kao što su HEWLETT PACKARD, CANON, LEXMARK, SAMSUNG, EPSON, MINOLTA, XEROX, KYOCERA i drugi. Zamenski toneri/ kertridži (kompatibilni, for use toneri), su visokog kvaliteta, proizvedeni od novih komponenti i u skladu sa specifikacijama proizvođača uređaja za koji su namenjeni. Neki od poznatijih proizvođača kompatibilnih tonera su RETECH, MASTER COLOR, IMPRESS, ORINK i drugi.

JANUAR 15.01-31.01

PONUDA

1.500,00rsd+pdv
  • Servis LASERSKIH MONO ŠTAMPAČA
  • Ponuda obuhvata izlazak na teren, redovan servis
  • Ponuda važi na teritoriji Beograda
  • Ponuda važi samo za pravna lica

TRAJNA

PONUDA

-5% na TONERE
  • Ponuda se odnosi na sve kompatibilne tonere, na poručena 2 ili više tonera
  • Ponuda obuhvata izlazak na teren i/ili ugradnju
  • Ponuda važi uz ugovor na 12 meseci
  • Ponuda važi samo za pravna lica

Isporuka, plaćanje i garantni rok

Možemo li da otkažemo našu porudžbinu ili rezervaciju?

Odgovor je da. Naravno da možete da otkažete svoju rezervaciju robe, servis ili porudžbinu putem telefona ili mail-a jedan dan ranije.

Kako je moguće izvršiti plaćanje?

Uplatu možete izvršiti na tekući račun broj 205-261518-70, Komercijalna banka AD Beograd, nakon kreiranja predračuna, ili računa tokom preuzimanja robe.

Garantni rok

Servis uređaja, popravka uređaja, zamena rezervnih delova, potrošni materijal- sve je pokriveno garancijom.

Imate pitanje? Ili Vam je potrebna dodatna informacija?

Ukoliko imate neko pitanje, stojimo Vam na raspolaganju. Možete nas kontaktirati putem telefona +381 69 688-323, +381 69 688-322, ili putem mail-a prodaja@lukservicepartner.rs

Call Now Button